Καγιανάς παραδοσιακός με 2 μονάδες από τα αυγά και το λάδι!
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 μέτριες ώριμες ντομάτες
- 2 αβγά
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι, ίσα να σκεπάσει τον πάτο και το τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Εν το μεταξύ πολτοποιούμε τις ντομάτες στο μπλέντερ και τις χύνουμε στο τηγάνι.
- Σιγοβράζουμε μέχρι να πιούν το ζουμί τους, ανακατεύοντας που και που να μην μας κολλήσουν.
- Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα αβγά, βάζοντας αλάτι και πιπέρι στο μίγμα.
- Όταν οι ντομάτες πιούν τα υγρά τους ρίχνετε τα αβγά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν με την ντομάτα και σφίξουν, ανάλογα με την ορέξή σας.
- Σερβίρετε σε πιατέλα ή ξεχωριστά πιάτα με ψωμί και φέτα και καλή σας όρεξη!