Ινδοκάρυδα με 2 μονάδες! 1 από το ινδοκάρυδο και 1 από το βούτυρο!
Συνταγή και φωτογραφία από: Θωμαη Σαρακατσιάνου
Υλικά:
- 100 γρ ινδοκάρυδο
- 4 κουταλιές σούπας κόφτες βούτυρο
- 1 βανίλια
- 4 κσ γλυκαντικό
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι ώσπου το βούτυρο να ενσωματώσει όλο το ινδοκάρυδο.. Πλάθουμε μπαλάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 160-170 στις αντιστάσεις χωρίς αέρα μέχρι να πάρουν ένα χρυσόξανθο χρώμα, γύρω στα 15 λεπτά περίπου, αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τα βγάζουμε από το ταψί.