Γλύκισμα με χουρμάδες για το οποίο χρειάζεσαι μόνο ⅔ κούπας χουρμάδες (χωρίς κουκούτσι) και 1 ½ κουταλιά βούτυρο καρύδας. 2 μονάδες μόνο!
Πώς; Ανακάτεψε τα δύο υλικά σε μίξερ ή με το χέρι για ένα πεντάλεπτο μέχρι να γίνει εντελώς ομοιόμορφο το μίγμα και μετά πλάσε τα σε μικρά κουλουράκια.
Άπλωσέ τα σε πιάτο να στεγνώσουν και εάν δεν τα καταβροχθίσεις, διατηρούνται στο ψυγείο για 2-3 εβδομάδες ή στην κατάψυξη για 2-3 μήνες.
Πηγή http://suxumuxu-info.blogspot.gr/