Εύκολο ζελέ φρούτων με 0 μονάδες ! Το τυποποιημένο ζελέ φρούτου έχει μόνο άρωμα, οπότε δεν υπάρχει δέσμευση για άλλο φρούτο!
Υλικά:
- 500 γρ. βερίκοκα
- 1 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
- 1 φακελάκι ζελέ φρούτων σε σκόνη (χωρίς ζάχαρη)
- 1 ποτήρι νερό ζεστό
Εκτέλεση
Αφού πολτοποιήσετε τα βερίκοκα, τα βράζετε σε ένα κατσαρόλι για 10 λεπτά και τα αφήνετε για άλλα 10 λεπτά να κρυώσουν. Αν θέλετε προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη καρύδας την ώρα που βράζετε τα βερίκοκα.
Διαβάστε περισσότερα
Αφού πολτοποιήσετε τα βερίκοκα, τα βράζετε σε ένα κατσαρόλι για 10 λεπτά και τα αφήνετε για άλλα 10 λεπτά να κρυώσουν. Αν θέλετε προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη καρύδας την ώρα που βράζετε τα βερίκοκα.
Παράλληλα, διαλύετε μέσα σε ένα μπολ τη σκόνη ζελέ σε 1 ποτήρι ζεστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτετε ένα ποτήρι πολτοποιημένα βερίκοκα και τα ανακατεύετε όλα μαζί.
Αδειάζετε το μείγμα σε ποτήρια του κρασιού (όπως στη φωτογραφία) ή εναλλακτικά σε φορμάκια, τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν και καλή σας όρεξη!