Διαφορετικό ρυζόγαλο με σοκολάτα με 2 μονάδες από το ρύζι και το γάλα σόγιας!
Υλικά
1 φλιτζάνι ρύζι
200 γραμμάρια σοκολάτα υγείας (για μηδενικές δείτε εδώ)
1 λίτρο γάλα σόγιας (ΠΡΟΣΟΧΗ στα συστατικά να λέει μόνο σόγια)
2 κουταλιές ζάχαρη καρύδας
1 βανίλια
1/4 κουταλιού του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα σόγιας σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε δύο κουταλιές ζάχαρη καρύδας, την κανέλα και την βανίλια. Ρίχνουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
Όταν το ρύζι έχει κάψει, προσθέτουμε τα σπασμένα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά, ανακατεύοντας συχνά. Πριν το σερβίρουμε το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 90 λεπτά.