Σάλτσα κρεατικών με καρότο και θυμάρι (1 μονάδα)

0
1313

κρεατικών με και θυμάρι με 1 από το λάδι!

Υλικά:

  • χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη
  • πράσινο πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μικρή κατσαρόλα σιγοβράζουμε το ζωμό λαχανικών με τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν και από το ζωμό να μείνει η μισή ποσότητα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε τη σάλτσα στο μπλέντερ όπως είναι ζεστή. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού  και χτυπάμε για 20 δευτερόλεπτα. Έπειτα προσθέτουμε το ξύσμα και το ελαιόλαδο σιγά – σιγά , χτυπώντας μέχρι να έχουμε μια λεία σάλτσα. Για να τη σερβίρουμε , προσθέτουμε τα μυρωδικά.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here