Λινγκουίνι με ροζ σάλτσα με 3 μονάδες από τα ζυμαρικά, την κρέμα γάλακτος και την μοτσαρέλα!
Συστατικά
1 πακέτο λινγκουίνι
4 ώριμες ντομάτες
200 gr φρέσκια μοτσαρέλα
300 ml κρέμα γάλακτος (για επιτρεπόμενες με 1 μονάδα δείτε εδώ)
2 κ. γλυκού ξερός δυόσμος
2 κ. γλυκού ξερός βασιλικός
αλάτι, πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
Καθάρισε τις ντομάτες και “χτύπησέ” τες ελάχιστα στο μπλέντερ, ώστε κάποια κομμάτια να είναι μεγάλα.
Ρίξε το χυμό της ντομάτας σε ένα μπωλ και πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, το δυόσμο και το βασιλικό και ανακάτεψέ τα καλά.
Κόψε τη μοτσαρέλα σε μικρά κυβάκια.
Βράσε τα λινγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σούρωσέ τα καλά.
Ξαναρίξε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και πρόσθεσε το χυμό της ντομάτας, τη μοτσαρέλα και την κρέμα γάλακτος και ανακάτεψε καλά για τρία λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Πηγή:http://www.tlife.gr