Λεμονίσιος Σολομός με 2 μονάδες από το ψάρι και το λάδι!
Υλικά:
2 φιλέτα φρέσκα σολωμού (από τη μέση του ψαριού)
100 γρ. Μουστάρδα (για μηδενικές δείτε εδώ)
Χυμός και ξύσμα 1 πορτοκαλιού
Χυμός και ξύσμα 2 λεμονιών
2 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
80 ml. ελαιόλαδο
πιπέρι χονδροκομμένο
αλάτι
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε τα φιλέτα του σολωμού με όλα τα υλικά μέσα σε μία λεκάνη και καλύψτε τα με τα υλικά της μαρινάδας. Αφήστε τα για 30 λεπτά στο ψυγείο. Στη συνέχεια τοποθετήστε το κάθε φιλέτο μέσα σε αντικολλητικό χαρτί ξεχωριστά και βάλτε από επάνω τους τα υπόλοιπα υλικά της μαρινάδας από τη λεκάνη. Κλείστε καλά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-15΄ λεπτά στους 180ο.