Κριθαράκι με μανιτάρια με 2 μονάδες! 1 μονάδα από το κριθαράκι και 1 από το λάδι!
Συνταγή και φωτογραφία από: Έφη Κοτουλα
Υλικά:
- 500γρ κριθαράκι
- 1/3 φλυτζάνι λάδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Μανιτάρια κονσέρβα
- Ψιλοκομμένες ντομάτες
- Λίγο πουμαρό
- Αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρω ελαφρά το κριθαράκι με το λάδι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω τα μανιτάρια, έπειτα τις ντομάτες με το πουμαρό και τέλος το σκόρδο.
Ρίχνουμε καυτό νερό και βράζουμε το κριθαράκι.