Κουλουράκια με ταχίνι της Χριστίνας!(2 μονάδες 3-4 τεμάχια)
Υλικά
1 νεροπότηρο ταχίνι (για επιτρεπόμενα με 1 μονάδα δείτε εδώ)
3/4 νεροπότηρο φρουκτόζη
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 φακελάκι μπέικιν
1 κ,γ κανέλα
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 βανίλιες
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη τα υγρά με την φρουκτόζη να λιώσει καλά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το αλεύρι μέχρι να γίνει μια ζύμη ίσα να μπορούμε να την πλάσουμε, γιατί το ταχίνι σφίγγει και θα μας γίνουν παξιμάδια.
Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί μας πλάθουμε τα κουλουράκια.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα(περίπου 15 λεπτά θέλει ανάλογα τον φούρνο)
Σε όσους δεν αρέσει το ταχίνι μπορούν να το αντικαταστήσουν με σπορέλαιο και να κάνουν λίγο πιο σφιχτή την ζύμη.Επίσης αν γίνει η ζύμη ρευστή γίνεται και ωραιότατο κέικ.