Φιλέτο μοσχάρι με μουστάρδα (3 μονάδες)
Υλικά:
- 800 γρ. Φιλέτο μοσχάρι
- 150 γρ. βούτυρο
- 4 κουτ. σούπας επιτρεπόμενη μουστάρδα
- 3 φρυγανιές τριμμένες
- αλάτι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε, αλατίζουμε ελαφρά και αλείφουμε με μουστάρδα τα φιλέτα. Λιώνουμε λίγο βούτυρο και το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε σε άλλο μπολ την τριμμένη φρυγανιά. Ρίχνουμε τα φιλέτα στο βούτυρο και μετά στην φρυγανιά. Βάζουμε τα φιλέτα σε πυρέξ, ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 15 περίπου λεπτά. Μετά ανάβουμε το γκριλ και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί ακόμα 10 λεπτά (5 από κάθε πλευρά) να κοκκινίσει.