Ντιπ με αχινό με 2 μονάδες από τον αχινό και το γιαούρτι!
Συστατικά:
2 φλ. Γιαούρτι σακούλας
1/3 φλ. λευκό ξίδι
180 γρ. αυγά αχινού
1 αγγούρι σε κυβάκια
4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 μικρό ξερό κρεμμυδάκι πολτοποιημένο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
1. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ξίδι, και τον αχινό στο μπλεντεράκι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Το περνάμε και από σίτα για να γίνει ακόμα πιο βελούδινο.
2. Προσθέτουμε το αγγούρι, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο κι ανακατεύουμε.
Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση, σκεπάζουμε κι αφήνουμε στο ψυγείο για να παγώσει ακλά μέχρι την ώρα που θα το σερβίρουμε.
Πηγή: http://www.gourmed.gr