Orecchiette με λουκάνικα με 3 μονάδες από τα ζυμαρικά, το λουκάνικο και το τυρί!

Υλικά
500 γρ. πάστα κοχυλάκι ή αχιβάδες (ορεκέτε)
500 γρ. πικάντικα λουκάνικα ξεφλουδισμένα (για επιτρεπόμενα με 1 μονάδα δείτε εδώ)
350 γρ. μανιτάρια σε φετούλες
λίγο ξίδι
1 πρέζα πιπέρι
Λίγα φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ή άλλο πικάντικο τυρί

Οδηγίες


Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα ζυμαρικά al dente. Τα σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη 50 γρ. από το νερό του βρασίματος. Τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία για 5-6 λεπτά ή ώσπου να ψηθούν. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και τηγανίζουμε για 5 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το ξίδι,και αφού εξατμιστεί, ρίχνουμε το νερό του βρασίματος και το πιπέρι. Ρίχνουμε το βασιλικό, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεόυμε με τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και σερβίρουμε αμέσως.


Πηγή:http://www.botrini.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *