Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από κόλιανδρο με 3 μονάδες από το κοτόπουλο, το λάδι και το γιαούρτι!

Υλικά
700γρ. φιλέτο κοτόπουλο
1 ματσάκι κολίανδρο φρέσκο
1 γιαούρτι με 2% λιπαρά
1 πεπεροντσίνο
Χυμό από 2 λεμόνια
Λίγο κύμινο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες


Χτυπάμε στο μίξερ το κολίανδρο μαζί με το γιαούρτι, το πεπεροντσίνο, το χυμό λεμονιού, το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε το φιλέτο κοτόπουλο, το κόβουμε σε λωρίδες και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα με το κολίανδρο. Το αφήνουμε για 1 ώρα ώστε να πάρει γεύση βάζοντάς το στο ψυγείο. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε σουρώσει. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα από τη μαρινάτα και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σερβίρεται ζεστό.


Πηγή:http://www.botrini.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *