Κρεμμυδοκεφτέδες με 2 μονάδες από το σιμιγδάλι και το λάδι!

Υλικά
Για 2-4 άτομα

1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
πιπέρι
λίγη ρίγανη
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
½ κιλό κρεμμύδια τριμμένα
σιμιγδάλι ψιλό (όσο πάρει για να πλάθεται)
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση


Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αν χρειαστεί, ρίχνουμε στο μείγμα με λίγο νερό για μαλακώσει λίγο το μείγμα μας.
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι για 3 λεπτά από κάθε μεριά. Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε χαρτοπετσέτα, για να ρουφήξει το λάδι τους.

Πηγή:http://www.sidagi.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *