Κοτόπιτα με 3 μονάδες απο τη σφολιάτα, το κοτόπουλο και το τυρί!
ΠΡΟΣΟΧΗ: στον περιορισμό λόγω σφολιάτας (μέχρι 3 κανονικά κομμάτια)

Υλικά:

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1200γρ φιλέτο κοτόπουλο
500γρ τυρί τριμμένο μιλνερ ή άλλο της αρεσκείας σας
6 ντοματίνια ψιλοκομμένα
2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
3 κ.σ μουστάρδα (δείτε τις μηδενικές εδώ)
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:


Βράζουμε το κοτόπουλο σε άφθονο αλατισμένο νερό
Σε αντικολλητικό σκεύος βάζουμε τα ντοματίνια και τις πιπεριές και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα ζουμιά τους
Μόλις κρυώσει το κοτόπουλο το μαδάμε και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τις πιπεριές,τα ντοματίνια,το τυρί,την μουστάρδα,αλάτι,πιπέρι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
Σε ένα ταψί 28 εκ περίπου βάζουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και στρώνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας
Από πάνω απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια την γέμιση και τελειώνουμε στρώνοντας το δεύτερο φύλλο σφολιάτας
Πατάμε τις άκρες καλά,χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 190 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά περίπου

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *