Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά με 2 μονάδες από τα μακαρόνια και το λάδι!

Υλικά
240 γρ. ζυμαρικά
100 γρ. μανιτάρια champignon κομμένα σε φέτες
4 μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε φέτες
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια
2 αγκινάρες λεπτοκομμένες
1 κολοκύθι μεγάλο κομμένο τετραγωνάκια
1 μελιτζάνα κομμένη τετραγωνάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ποτήρι ζωμό λαχανικών (Δείτε τη συνταγή εδώ)
Αλάτι
Πιπέρι
Τυρί τριμμένο προαιρετικά (αν βάλετε μετράτε άλλη 1 μονάδα)

Οδηγίες


Παίρνουμε ένα τηγάνι, βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα πλευρώτους, συνεχόμενα τις αγκινάρες και αφήνουμε να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε το κολοκύθι και τη μελιτζάνα και τα αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα. Ρίχνουμε τις ντομάτες και στο τέλος τα champignon. Σβήνουμε με το ζωμό λαχανικών, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο ραγού με τα λαχανικά. Τα σοτάρουμε λίγο και σερβίρουμε γαρνίροντας αν θέλουμε με τυρί τριμμένο (αν βάλετε μετράτε άλλη 1 μονάδα).

Πηγή:http://www.botrini.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *