Σπαράγγια με πατάτες στο φούρνο με 2 μονάδες από τις πατάτες και το λάδι!

Υλικά
4 άτομα
4 μεγάλα ματσάκια άγρια σπαράγγια
10 μέτριες πατάτες
20 φρέσκα κρεμμύδια
8 φρέσκα σκόρδα
αλάτι
πιπέρι
λάδι

Οδηγίες


Κόβουμε τις πατάτες, τις ρίχνουμε στο ταψί με λάδι, αλάτι και πιπέρι και τις ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά στους 180 στις αντιστάσεις.
Εν τω μεταξύ βράζουμε τα σπαράγγια για περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν λιγάκι.
Μόλις βράσουν βγάζουμε το ταψί με τις πατάτες από το φούρνο και τις παραμερίζουμε αφήνοντας έναν μεγάλο κύκλο στο κέντρο του ταψιού για τα σπαράγγια.
Βγάζουμε τα σπαράγγια με μια τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε στο κέντρο του ταψιού μαζί με τα κρεμμύδια και τα σκόρδα αφού τα έχουμε ψιλοκόψει.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου μισή ώρα ακόμα.

Πηγή:https://cookpad.com

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *