Ρεβύθια με ζυμαρικά με 3 μονάδες από τα ρεβύθια, το μακαρονάκι και το λάδι!

Συστατικά:

250 γρ. ρεβύθια
1 μέτριο κρεμμύδι
250 γρ. μακαρόνι κοφτό
100 ml ελαιόλαδο
χυμό 1 λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
ελάχιστο δενδρολίβανο πολύ ψιλοκομμένο

Οδηγίες:

Βάζουμε απο βραδύς τα ρεβύθια σε κρύο νερό να μουσκέψουν.
Το πρωί τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε να βράσουν, ώσπου να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το αλάτι και το λάδι και, αφού προσθέσουμε το ανάλογο νερό, ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι, το δενδρολίβανο και το αφήνουμε να ψηθεί και να γίνει η σούπα μάλλον πηχτή.
Σερβίρουμε το φαγητό με λεμόνι και πιπέρι.

Πηγή:http://www.gourmed.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *