Σούπα με φάβα και λαχανικά με 2 μονάδες από την φάβα και το λάδι!

Συστατικά
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 λευκό κρεμμύδι
2 καρότα
2 σέλερι
2 σκελίδες σκόρδο
1 1/2 φλ. φάβα
3 φλ. νερό
3 φλ. ζωμός λαχανικών (για συνταγή δείτε εδώ)
αλάτι, πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

Σε μια κατσαρόλα ρίξε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τσιγάρισε.

Πρόσθεσε το καρότο και το σέλερι σε φέτες και σοτάρισέ τα.

Πρόσθεσε και το σκόρδο και ανακάτεψε μέχρι να «χρυσίσει».

Ρίξε στην κατσαρόλα και τη φάβα με το νερό και τον ζωμό και άσε να βράσει σε χαμηλή φωτιά με μισόκλειστο το καπάκι για περίπου μία ώρα.

Αλάτισε το φαγητό και σέρβιρε σε μπωλ με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Πηγή:http://www.tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *