Αυγά με γέμιση αλμυρής κρέμας με 2 μονάδες από τα αυγά και το γιαούρτι!

Συστατικά

6 αυγά βρασμένα, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση
1/4φλ. γιαούρτι
2κ. σούπας μουστάρδα (για μηδενικές δείτε εδώ)
1/4κ. γλυκού πιπέρι
1/8κ. γλυκού αλάτι
Πάπρικα για γαρνίρισμα

Τρόπος μαγειρέματος


Αφαίρεσε τους κρόκους από τα αυγά και τοποθέτησέ τους σε ένα μίξερ.
Τοποθέτησε τα λευκά μέρη των αυγών σε μια πιατέλα.
Πρόσθεσε τα υπόλοιπα συστατικά (εκτός από την πάπρικα) μέσα στο μίξερ με τους κρόκους.
Χτύπησε όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα.
Μοίρασε το μείγμα στο κέντρο των αυγών.
Μοίρασε σε κάθε πιάτο 2 μισά αυγά.

Πηγή:http://www.tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *