Τσιλμπίρ με 3 μονάδες από τα αυγά, το βούτυρο και το γιαούρτι!

Υλικά για 4 αυγά:

4 αυγά
1 στραγγιστό γιαούρτι
1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
200 γρ. βούτυρο
αλάτι-πιπέρι
μπούκοβο

Εκτέλεση:

Σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο προσεχτικά, να μην μαυρίσει γιατί θα πικρίσει.
Αδειάζουμε το σκορδοβούτυρο σε ένα μπολάκι και τηγανίζουμε τα αυγά στο ίδιο τηγάνι.

DSC_1073

Στο πιάτο, στρώνουμε ένα λεπτό στρώμα γιαούρτι, πάνω του βάζουμε τα αυγά και περιχύνουμε με το σκορδοβούτυρο. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, λίγο μπούκοβο ή πάπρικα ή ρίγανη ή κύμινο ή όποιο μυρωδικό μας αρέσει.

Πηγή:http://www.pirouni.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *