Γαλέος Λεμονάτος με 2 μονάδες από το ψάρι και το λάδι!

Υλικά για 4 άτομα:

4 φέτες γαλέος
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. μουστάρδα (για μηδενικές δείτε εδώ)
χυμός από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ροζ πιπέρι
2 κλωναράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα αλατίζουμε. Τα βάζουμε σε πιρέξ.
Σε ένα φλιτζάνι χτυπάμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού.
Μοιράζουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα και πασπαλίζουμε με το πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 20 λεπτά.
Τον σερβίρουμε πασπαλισμένο με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Tips
*Αυτή τη συνταγή μπορούμε να την κάνουμε με οποιοδήποτε φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι σε φιλέτο.
*Ταιριάζει με βραστές πατατούλες και πράσινη σαλάτα.

Πηγή:http://www.pirouni.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *