Παστέλι με 1 μονάδα από το σουσάμι!

Συνταγή και φωτογραφία : Δέσποινα Κωστίδου

Υλικά:

2 κούπες φρουκτόζη
2 κούπες σουσάμι

Εκτέλεση:

Λιώνουμε τη φρουκτόζη και καβουρδίζουμε το σουσάμι σε αντικολλητικό. Μετά ρίχνουμε το σουσάμι στη φρουκτόζη και απλώνουμε σε λαδόκολλα , αφού ρίξουμε λίγο από το σουσάμι για να μην κολλάει. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε!

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *