Πικάντικη πιπεροσαλάτα με 2 μονάδες από το τυρί και το λάδι!

Υλικά Συνταγής:
500 γραμμ. φέτα μαλακή
3 σκελίδες σκόρδο
6 πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου
σε βαζάκι)
1 κ.σ. πιπέρι καγιέν
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες. Απαραίτητη προϋπόθεση η φέτα που έχουμε αγοράσει να είναι μαλακή και υγρή.

Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα και την παγώνουμε στο ψυγείο.

Πηγή:https://www.argiro.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *