Σκορδομακάρονα με ντοματίνια με 3 μονάδες από τα ζυμαρικά, το λάδι και το τυρί!

Υλικά για 4 άτομα:

1 πακέτο σπαγγέτι
1/2 φλ. έ.π. ελαιόλαδο
15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
8 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
φλούδες παρμεζάνας, ή από κεφαλοτύρι, για το σερβίρισμα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, ώστε να γίνουν al dente.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ντοματίνια με το σκόρδο και το αλατοπίπερο για 4 λεπτά.
Με μια τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα μακαρόνια από την κατσαρόλα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με τις φλούδες του τυριού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Tip
Για περισσότερο άρωμα, βάζουμε φρέσκια ρίγανη, βασιλικό, δυόσμο, ξερό ή φρέσκο, και φρέσκο φασκόμηλο.

Πηγή:http://www.imommy.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *