Κρέμα Μήλου με Μπισκότο με 3 μονάδες από τα μπισκότα, το μέλι και το γιαούρτι.

Συστατικά:

500 γρ. γιαούρτι
500 γρ. μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
75 γρ. ζάχαρη καρύδας
50 γρ. μέλι
50ml μηλίτη
8 μπισκότα βρώμης με μήλο (συνταγή εδώ)

Εκτέλεση:

Σε μια μεσαία κατσαρόλα, ψήνετε τα μήλα, τη ζάχαρη καρύδας, το μέλι και το μηλίτη μέχρι να σχηματιστεί μια σος μήλου (σε μορφή παχύρευστου πουρέ). Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύτε το γιαούρτι και τη μισή σος μήλου.
Τοποθετείτε τη μισή από την υπόλοιπη σος μήλου σε τέσσερα ποτήρια με πόδι. Γεμίζετε μέχρι τη μέση με το μείγμα γιαουρτιού και από πάνω βάζετε άλλη μια στρώση σος μήλου. Βάζετε την τελευταία στρώση από γιαούρτι.
Γαρνίρετε το γλυκό με τριμμένο μπισκότο και τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Πηγή: http://greece.fage

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *