Κολοκυθοανθοί Γεμιστοί με 2 μονάδες από το ρύζι και το λάδι.

Συστατικά:

20 άνθη κολοκυθιού
κληματόφυλλα
ρύζι
κρεμμύδια ξερά
φρέσκος δυόσμος
μάραθος
αλάτι
πιπέρι
λίγο λάδι για τσιγάρισμα

Οδηγίες:

Tσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το ρύζι, τα αρωματικά, αλάτι, πιπέρι.
Γεμίζουμε τους ανθούς και τα κληματόφυλλα, τα κλείνουμε τυλίγοντας τα και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα.

Tα σκεπάζουμε με ένα πιάτο και προσθέτουμε νερό να καλύψει το πιάτο. Bράζουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό.

Πηγή: http://www.gourmed.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *