Κρεμ μπρουλέ με γιαούρτι με 2 μονάδες από το γιαούρτι και τους κρόκους!
Υλικά συνταγής:
2 κεσεδάκια γιαούρτι 2%
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 βανίλιες σκόνη
1/3 του φλιτζανιού υποκατάστατο ζάχαρης κατάλληλο για γλυκά και 4 κουταλιές της σούπας για το γαρνίρισμα
3 κρόκους αυγών
Εκτέλεση συνταγής:
Ανακατεύετε καλά με το μίξερ όλα τα υλικά (εκτός από τις 4 κουταλιές υποκατάστατου ζάχαρης που θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια). Μοιράζετε το μείγμα σε ατομικά πυρίμαχα μπολ, τα βάζετε σε ταψί με νερό και τα ψήνετε (σε μπεν-μαρί) σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° C για 25’.
Τα βγάζετε από το ταψί με το νερό, τα αφήνετε να κρυώσουν πολύ καλά και, λίγο πριν τα σερβίρετε, τα πασπαλίζετε με το υποκατάστατο ζάχαρης και τα καίτε στο γκριλ για περίπου 5’ .