Ζελέ καρπούζι

Ζελέ καρπούζι με 1 μονάδα από το φρούτο!!!!!

Υλικά συνταγής:

3 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός καρπούζι
100 γρ. κομματάκια από καρπούζι καθαρισμένο
20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη

Εκτέλεση συνταγής:

Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ. Ή τα ρίχνετε όλα σε μια μεγαλύτερα φόρμα για ζελέ. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *