Παγωτό με Μαρμελάδα Λεμόνι & Γιαούρτι


Παγωτό με Μαρμελάδα Λεμόνι & Γιαούρτι με 2 μονάδες από το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος!

Συστατικά:

 

300 γρ. γιαούρτι

300ml κρέμα γάλακτος (για επιτρεπόμενες με 1 μονάδα , δείτε εδώ)

1 βάζο μαρμελάδα λεμόνι (για συνταγή μηδενική δείτε εδώ)

Εκτέλεση:

  • Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει, μετά προσθέτετε το γιαούρτι  και τη μαρμελάδα λεμόνι και συνεχίζετε να ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να δέσει.
  • Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα δοχείο ειδικό για κατάψυξη (δηλαδή όχι σε μπολ), το σκεπάζετε και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.
  • Αν το αφήσετε για παραπάνω από 2 ώρες, βγάλτε το παγωτό από την κατάψυξη 30 λεπτά πριν σερβίρετε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για να μαλακώσει ελαφρά.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *