Σλοβένικο Γκούλας - Goulash


Σλοβένικο Γκούλας – Goulash με 3 μονάδες από το κρέας, το λάδι και τις πατάτες!

Νόστιμο κρέας κατσαρόλας με μικρές πατατούλες μαγειρεμένα σε φρέσκια ντομάτα.

Ιδανικό για Κυριακάτικο οικογενειακό γεύμα.

Συστατικά:

1 κιλό άπαχο βοδινό

3 κ.σ. λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κ.γλ. αλάτι
1 κ.γλ. πάπρικα
1 φλ. στραγγισμένες ντομάτες (ή και λίγο περισσότερο)
8 μικρές πατάτες καθαρισμένες

Κόβουμε το κρέας σε κύβους

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε με τα κρεμμύδια
Βάζουμε και το κρέας και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τις στραγγισμένες ντομάτες. Αφήνουμε να σιγοψηθεί για 90 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Προσθέτουμε τις πατάτες όταν συμπληρωθούν 60 λεπτά μαγειρέματος.
Προσθέτουμε και άλλες στραγγισμένες ντομάτες αν χρειάζεται.
Σερβίρεται ζεστό.
Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *