Παγωτό με μασκαρπόνε και κανέλα


Παγωτό με μασκαρπόνε και κανέλα με 2 μονάδες από την κρέμα γάλακτος και το μασκαρπόνε! Το Mascarpone δίνει την αίσθηση του Semifreddo σε αυτή τη συνταγή. Μπορείτε την ώρα που το σερβίρετε να ρίξετε από πάνω ένα φλυτζάνι του καφέ espresso!

Συστατικά:

1 ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη καρύδας
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
2 κουταλιές τσαγιού τριμμένη κανέλα
450 γραμμάρια μασκαρπόνε
½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος (για επιτρεπόμενες με 1 μονάδα δείτε εδώ)

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *