Κοτόπουλο με πάπρικα


Κοτόπουλο με πάπρικα με 3 μονάδες από το κοτόπουλο, το λάδι και το αλεύρι

Συστατικά:

 

1 1/2-2 κιλά κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
3 κ.γλ. αλεύρι
2 κ.γλ. αλάτι
1/4 κ.γλ. πιπέρι
4 κ.σ. βούτυρο
1-1/2 φλ. κομμένο κρεμμύδι
1 κ.γλ. πάπρικα
1 φλ. βραστό νερό

Οδηγίες:

1. Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με αλεύρι, αλάτι και πιπέρι.
2. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο μισό βούτυρο.
3. Βγάζουμε το κοτόπουλο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια στο υπόλοιπο βούτυρο.
4. Ξαναβάζουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι, πασπαλίζουμε με πάπρικα και προσθέτουμε το νερό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 60-90 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *