Γλυκιά σιμιγδαλένια κρέμα


Γλυκιά σιμιγδαλένια κρέμα με 2 μονάδες από το σιμιγδάλι και το γάλα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ (αραιωμένο με ίση ποσότητα νερού)
  • 9 κ.σ. σιμιγδάλι χονδρό
  • 2 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
  • Κανέλα (για γαρνίρισμα)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1

1) Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το γάλα, το νερό και το σιμιγδάλι.

Βήμα 2

2) Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα.

Βήμα 3

3) Μόλις αρχίσει να »δένει» ρίχνουμε τη ζάχαρη καρύδας.

Βήμα 4

4) Σερβίρουμε σε μπωλάκια και περιμένουμε να κρυώσει.

Βήμα 5

5) Γαρνίρουμε με κανέλα.
Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *