Fillet o' fish with Orange sause


Fillet o’ fish with Orange sause με 2 μονάδες από το ψάρι και το λάδι

Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1 πιπεριά φλωρίνης
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 4 πορτοκάλια
  • 1 λεμόνι
  • 3 κουτ.γλ. μουστάρδα (για μηδενικές δείτε εδώ)
  • λάδι ανάλογα με τα γούστα
  • αλάτι
  • πιπέρι καγιέν
  • πάπρικα καπνιστή

Πώς το κάνουμε:

  1. Αρχικά πλένουμε τα φιλέτα, τα αφήνουμε στην άκρη και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.
  2. Κόβουμε στα τέσσερα το κρεμμύδι για να μην λιώσει στο φαγητό και την πιπεριά σε λωρίδες.
  3. Στύβουμε τα πορτοκάλια και το λεμόνι, τα ρίχνουμε στο μίξερ και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Τα χτυπάμε λιγάκι να δέσουν τα υλικά και τα προσθέτουμε στο φαγητό.
  4. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το λάδι και that’s it!
  5. Ψήνουμε σε γάστρα ή ταψί μέχρι να γίνει.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *