Μιλφέιγ Μελιτζάνας


Μιλφέιγ Μελιτζάνας με 2 μονάδες ανά 2 τεμάχια από το τυρί και τα σουβλακοπιτάκια!

ΠΡΟΣΟΧΗ: στον περιορισμό λόγω σουβλακόπιτας!

Υλικά:

  • 2 μελιτζάνες
  • 200 γρ κατίκι Δομοκού
  • 1 ντομάτα μεγάλη
  • 1 πακέτο σουβλακόπιτες ΜΙΚΡΕΣ
  • 1 ματσάκι μαιντανό

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις βάζουμε να ξεπικρίσουν για 30΄, τις αφαιρούμε και τις στεγνώνουμε. Έπειτα τις ψήνουμε σε λαδόκολλα.
  2. Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες, και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
  3. Παίρνουμε τα πιτάκια και τα ψήνουμε για δευτερόλεπτα στην τοστιέρα ή στο τηγάνι.
  4. Άρχίζουμε λοιπόν να κάνουμε πυργάκια ξεκινώντας με τα πιτάκια, αλείφουμε με το κατίκι, την ντομάτα, την μελιτζάνα, ξανά την ίδια διαδικασία με πριν και τελειώνουμε με ντομάτα.
  5. Φτιάχνουμε μικρά πυργάκια με τον προαναφερόμενο τρόπο και ντεκοράρουμε με μαϊντανό.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *