Αμυγδαλωτά με ροδάκινα


Αμυγδαλωτά με ροδάκινα με 1 μονάδα από τα αμύγδαλα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 40 γρ. ζάχαρη καρύδας (περασμένη στο μούλτι να γίνει άχνη)
  • 40 γρ. ροδάκινο ώριμο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • άχνη ή κρυσταλλική ζάχαρη καρύδας για να την επικάλυψη

Πώς το κάνουμε:

  1. Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν πάστα.
  2. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα, λίγο να σφίξει.
  3. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα οποία ρολάρουμε μέσα σε ζάχαρη καρύδας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *