Τσιπς τορτίγιας


Τσιπς τορτίγιας με 2 μονάδες από την τορτίγια και το λάδι! Τέλεια τσιπς από πίτα τορτίγια!

Υλικά:

  • 1 πίτα τορτίγιας
  • ελάχιστο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Κόβουμε την τορτίγια σε 4 κομμάτια. Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε την τορτίγια σε αντικολλητικό τηγάνι και ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι να πάρει καφέ χρώμα, περίπου για 3 λεπτά την κάθε πλευρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας για να απομακρύνουμε το περιττό ελαιόλαδο. Συνοδεύουμε με σάλτσα μεξικάνα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *