Σπιτική μουστάρδα


Σπιτική μουστάρδα με 0 μονάδες ! Νόστιμη και προπάντων φτιαγμένη από τα χεράκια μας!

Υλικά:

  • 100 γρ. μουστάρδα σε σκόνη
  • 25 γρ. σπόρους σιναπιού
  • 3 πρέζες φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 2 πρέζες ζάχαρη καρύδας
  • 2 φλιτζ. λευκό ξίδι
  • 3 κ.σ. νερό
Εκτέλεση:


Σε μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το ξίδι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, βάζουμε τα υλικά για τη μουστάρδα στο μούλτι, προσθέτουμε το ξίδι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μουστάρδα είναι έτοιμη. Την αποθηκεύουμε σε βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς, αποστειρωμένο, και τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Tip:Για κίτρινο χρώμα στη μουστάρδα, προσθέτουμε λίγο κουρκουμά στη συνταγή.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *