Σαλάτα Καπρέζε (Caprese)


Σαλάτα Καπρέζε (Caprese) με 1 μονάδα από την μοτσαρέλα

Υλικά

  • Μοτσαρέλα φρέσκια
  • Ντομάτα
  • Βαλσάμικο (για επιτρεπόμενα χωρίς μονάδα, δείτε εδώ)
  • Βασιλικός ψιλοκομμένος

Οδηγίες


Κόβουμε την φρέσκια μοτσαρέλα σε κυβάκια ή ροδέλες. Πλένουμε και κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια ή ροδέλες (ή τις ντομάτες ανάλογα την ποσότητα που θα φτιάξουμε). Τοποθετούμε εναλλάξ μοτσαρέλα – ντομάτα (δείτε φωτογραφία), περιχύνουμε με βαλσάμικο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Προαιρετικά μπορούμε να αλατίσουμε.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *