Πιπεριές Φλωρίνης σαγανάκι


Πιπεριές Φλωρίνης σαγανάκι με 3 μονάδες από το μπέικον, το λάδι και το τυρί.

Υλικά

  • Πιπεριές Φλωρίνης 5-6 τεμ
  • Τυρί φέτα 100 γρ ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας
  • Μπέικον 7 φέτες (για επιτρεπόμενο με 1 μονάδα δείτε εδώ)
  • Ελαιόλαδο
  • Βαλσάμικο 1 κουτάλι της σούπας (για επιτρεπόμενο με 0 μονάδες δείτε εδώ)

Οδηγίες


Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε,τις βάζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ταψάκι και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα. Τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε σακουλάκι αποθήκευσης φαγητού. Το δένουμε και τις αφήνουμε μέσα εκεί μέχρι να μαλακώσουν για να τις  ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα. Θρυμματίζουμε την φέτα ή κάποιο άλλο τυρί, ψιλοκόβουμε 5 φέτες από το μπέικον, ανακατεύουμε μαζί με το τυρί και γεμίζουμε τις πιπεριές. Το υπόλοιπο μπέικον το κόβουμε σε λωρίδες και τυλίγουμε τις πιπεριές. Βάζουμε τις πιπεριές σε ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου (στον αέρα). Σβήνουμε τον φούρνο και περιχύνουμε με το βαλσάμικο. Είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε..

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *