Χοιρινή πανσέτα στο τηγάνι με λαχανικά και καπνιστό τυρί

Χοιρινή πανσέτα στο τηγάνι με λαχανικά και καπνιστό τυρί (3 μονάδες)

Συνταγες, Συνταγες με 3 μοναδες, Συνταγες με λαχανικα, Συνταγες με χοιρινο


Χοιρινή πανσέτα στο τηγάνι με λαχανικά και καπνιστό τυρίμε 3 μονάδες από το χοιρινό, το λάδι και το τυρί!

Υλικά:

  • 600 γρ χοιρινή πανσέτα σε μικρές μπουκιές
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κολοκυθάκια σε κυβάκια
  • 2 καρότα σε κυβάκια
  • 100 ml λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
  • λίγο ξύδι
  • 1 φλιτζ. ζωμό λαχνικών σπιτικό (δείτε τη συνταγή εδώ)
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη καυκαλήθρα
  • 15 γρ καπνιστό τυρί σε κυβάκια.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομματάκια της πανσέτας για 3-4 λεπτά σε πολύ δυνατή φωτιά, πασπαλίζοντας με αλάτι και πιπέρι. Ρϊχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε τις πιπεριές, τα φρέσκα κρεμμυδάκια τα κολοκυθάκια και τα καρότα. Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.  Σβήνουμε με το ξύδι  και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τον ζωνό λαχανικών, αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, την καυκαλήθρα και το καπνιστό τυρί. Ανακατεύουμε μια τελευταία φορά πριν σερβίρουμε.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση