Φιλέτο μόσχου πιπεράτο με μανιτάρια (3 μονάδες)
Υλικά: για 4 άτομα
- 350 γρ. φιλέτο μόσχου
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 225 γρ. μικρά μανιτάρια
- λίγο ξίδι
- 2 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
- 4 κουτ. ψιλοκομμένο μαιντανό
- αλάτι
- πιπέρι
- βούτυρο
- 100 κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Σοτάρετε το φιλέτο σε τηγάνι με λίγο βούτυρο για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει, προσθέτοντας πιπέρι. Τοποθετείτε το φιλέτο σε μικρό αντικολλητικό ταψί και το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Σοτάρετε τα κρεμμύδια σε λίγο βούτυρο για 3 λεπτά περίπου. Ρίχνετε το σκόρδο, τα κολοκυθάκια τα μανιτάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν. Προσθέτετε το ξίδι και το αλάτι και βράζετε για 2 λεπτά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τον μαιντανό και σερβίρετε το φιλέτο