Κανελόνια γεμιστά με λαχανικά με 3 μονάδες! 1 μονάδα από τα κανελόνια, 1 από την κρέμα γάλακτος και 1 από το τυρί!
Υλικά:
- 1 πακέτο κανελόνια
- Λαχανικά περασμένα από το μούλτι ( κρεμμύδι, καρότο, πιπεριές , 400 γρ. μανιτάρια κομμένα, 1 κολοκύθι τριμμένο στον τρίφτη)
- 330 ml Κρέμα γάλακτος (επιτρεπόμενες στα προϊόντα εμπορίου )
- Μαιντανό
- σκόρδο
- Τυρί κίτρινο τριμμένο
- 3-4 Τριμμένες ντομάτες
- Πελντέ
Εκτέλεση:
Στραγγίζουμε καλά τα πολτοποιημένα λαχανικά.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο, μαιντανό , λίγη τριμμένη ντομάτα και τυρί. Σε πυρεξ ,ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες, αλατοπίπερο, λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο, μαιντανό , λίγο πελντέ και λίγη κρέμα γάλακτος.
Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα τοποθετούμε πάνω στην σάλτσα.
Από πάνω ρίχνουμε τυρί , Κρέμα γάλακτος, λίγη τριμμένη ντομάτα, λίγο κουρκουμά και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στον αέρα για περίπου 45 λεπτά και μετά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να πάρει χρώμα.
Συνταγή και φωτογραφία από το F for Food