Μαγιονέζα με 2 μονάδες από το αυγό και το λάδι!
Συνταγή και φωτογραφία από την Μίκα Γεωργιάδου

Υλικά:
1 αβγό ολόκληρο
1 κρόκο
μισό κουταλάκι αλάτι Μεσολογγίου
1 κουταλιά σούπας ξύδι
1 κουταλιά χυμό λεμόνι
1 κουταλιά σιρόπι αγαυης
1 μικρό κουταλάκι (όχι γεμάτο) μουστάρδα (για μηδενικές δείτε εδώ) (αν δεν έχετε στη μύτη του κουταλιού σκόνη μουστάρδας).

Εκτέλεση:


Τα χτυπώ με ραβδομπλεντερ να ομογενοποιηθουν και μετά χτυπώντας ριχνω το ελαιόλαδο (1 φλυτζάνι) σιγά-σιγά (σαν τρίχα να πέφτει).

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *