Μπακαλιάρος ψητός με 2 μονάδες από το ψάρι και το λάδι!

Υλικά
4 φιλέτα μπακαλιάρο κομμένα στη μέση (περίπου 100-120γρ. το καθένα)

400 γρ. μανιτάρια Champignon

3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. θυμάρι

30 ml ξύδι μπαλσάμικο (δείτε τα επιτρεπόμενα εδώ)

Λίγο αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες


Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστεί το νερό. Ύστερα ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι και το μισό ξύδι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 5 λεπτά. Κάνουμε χώρο και τοποθετούμε στη μέση τα φιλέτα ψήνοντάς τα και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν καλά. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε στα πιάτα. Τοποθετούμε στην άκρη του πιάτου τα μανιτάρια και ρίχνουμε από πάνω τους το υπόλοιπο μπαλσάμικο. Σερβίρεται ζεστό.

Πηγή:http://www.botrini.gr

Διαβάστε περισσότερα
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *