ΛΟυκάνικα με μανιτάρια με 3 μονάδες από τα λουκάνικα, το λάδι και το κρασί!

Υλικά
8 λουκάνικα Δείτε τα επιτρεπόμενα με 1 μονάδα εδώ
1 κιλό από διάφορα μανιτάρια κομμένα κομματάκια
1 σκελίδα σκόρδο
200 γρ. λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες


Μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα λουκάνικα. Μόλις ροδίσουν, σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και βάζουμε 200 γρ. ζεστό νερό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε ύστερα τα μανιτάρια, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 10 λεπτά περίπου, μόλις δηλαδή είναι έτοιμα τα μανιτάρια.


Πηγή:http://www.botrini.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *