Σαλάτα με μπακαλιάρο με 3 μονάδες από το ψάρι, το λάδι και τις ελιές!

Υλικά
400 γρ. μπακαλιάρο μουλιασμένο και ξαρμυρισμένο

2 ματσάκια ρόκα

300 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση

100 γρ.πράσινες ελιές

Ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξύδι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες


Βράζουμε το μπακαλιάρο και τον κόβουμε κομματάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρόκα, τα τοματίνια, τα κομμάτια μπακαλιάρο, τις ελιές και ανακατεύουμε. Φτιάχνουμε μία βινεγκρέτ με το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα από πάνω.


Πηγή:http://www.botrini.gr

Διαβάστε περισσότερα
Loading...
Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *