Ρεβύθια με λουκάνικα και πιπεριές στη γάστρα(3 μονάδες)

Ρεβύθια με λουκάνικα

Ρεβύθια με λουκάνικα και πιπεριές στη γάστρα!Το λάτρεψα αυτό το φαγητό!1 μονάδα απο τα ρεβύθια,1 απο τα λουκάνικα και 1 απο το λάδι

Υλικά:

  • 500γρ ρεβύθια
  • 2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες(δείτε εδώ τα επιτρεπόμενα λουκάνικα)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 πιπεριές χρωματιστές κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • ελαιόλαδο
  • 400γρ χυμό ντομάτας
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Μουλιάζουμε τα ρεβύθια από το βράδυ σε μπόλικο νερό με 1 κουταλιά μαγειρική σόδα
  • Τα ξεπλένουμε καλά,τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι  και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν χωρίς πολλά υγρά
  • Αδειάζουμε τα ρεβύθια σε μια γάστρα,προσθέτουμε τις πιπεριές,τα λουκάνικα,τον χυμό ντομάτας,λίγο ελαιόλαδο,αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 200 βαθμούς 30-40 λεπτά
Διαβάστε περισσότερα

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *